Нали постоянно си олекотявам колата и сега имам излишен климатик.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Трябва ли ви климатик за 164?
Collapse
X
-
MILEN 76 май търсеще радиатор за климатикНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
-
Първоначално публикувано от alfaracerОт Русе съм, нямам ISQ искам му 200лв.С нов филтър-дехидратор(на фреона), пълен е с фреон около 1кг, само той струва оклоло 100лв, защото е R12.Даже давам и почти нов филтър за купето, лятото го купих за 28лв.
малее до Русе не съм пътувал още, но ще обмисля иначе не виждам как ще ми го пратиш до пловдив читаво
Comment
-
Първоначално публикувано от BobyФреона е най-евтиното нещо в цялата работа.Р12 вече никой не зарежда.
Така е и с R12, студопройзводителнотта на хл. инсталация използваща (R12) е много по-добра от тази, при работа с хладилен агент R134a,R22,R600.Но всичко това отново за сметка на околната среда.Alfa164 T.S 148++ HP
Alfa156 T.S 144 - коня, ама на хартия.
Comment
-
Ами то като с катализаторите.Спъва ти мощността и ти вдига разхода,но пък е еколоично.
Тя системата на новите е преработена за Р134.Не е същата като за Р12.И в двата случая се зареждат 1200г.,но от Р12 на Р134 се зареждат 900г.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Или е имало 400г. в системата и са доляли 800 или са олигофрени и незнаят колко побира системата.На десния рог си има лепенка и си пише какъв фреон и колко.
Добре ли ти охлажда климатика?Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Първоначално публикувано от MiRaCuLiX Покажи съобщениеЗа сега да то имаше една лепенка отпред над радиатора на която пишеше 800 гр Р 134 и тоя сипа толкова... явно някога са доливали 800гр ...Last edited by didod; d.m.y г., 07:38.
Comment
Comment